5 Apps d'educació pels nens a l'estiu

El curs escolar ha acabat. Això implica que els alumnes gaudiran de les vacances d'estiu. Toca descansar, reposar pilar, i gaudir del sol i la platja. Però també toca repassar i fer exercicis per a no oblidar tot l'après durant el curs. L'aprenentatge no té pausa.

A ICONO volem submergir-nos en la millora de l'educació dels més joves, i creiem que l'aposta per les TIC ajudarà a aconseguir aquest objectiu. Ho volem fer de manera divertida i interactiva, perquè creiem que és la millor manera que aprenguin. En altres articles hem vist com YouTube, també és un portal en el qual els estudiants poden aprendre d'una manera diferent. Google per exemple, té eines que ajuden a millorar les tècniques d'estudi i aprenentatge.

En aquest article, descobrirem 5 de les millors apps perquè els nens aprenguin i es diverteixin durant l'estiu. Vols conèixer-les?  1. iCuadernos
  2. 
Saps més que un nen de secundària? 
  3. MyABCKit
4
  4. Creatoverse
  5. Khan Academy Aquestes són les millors apps perquè els teus nens continuïn aprenent alhora que gaudint durant els dies d'estiu.

ICuadernos

Si ets una mica més major, recordaràs els “cuadernillos” Santillana. Tot un clàssic de l'estiu. Aquests quaderns continuen estant disponibles en l'app de iCuadernos, on podràs practicar exercicis de gramàtica, problemes matemàtics o llibres per a acolorir. Una infinitat de possibilitats que ara estan disponibles en una tauleta o Telèfon intel·ligent. Dedica un temps al dia i aconsegueix pujar de nivells a mesura que vagis resolent els exercicis. A través d'aquesta aplicació, els teus fills poden iniciar-se en el món de la lectura i de l'escriptura. Aprendre matemàtiques amb exercicis basats en la vida diària. Pintar i acolorir, com també sumar, restar i dividir. Una aplicació que has de tenir ja descarregada.

Saps més que un nen de secundària?

Més de 500 preguntes que et posen a prova per a saber si de debò saps més o no que un nen que cursa secundària. És una divertida aplicació amb la qual divertir-se i aprendre alhora. En versió quiz, aquest joc abasta gairebé tots els camps de l'educació dins de l'Educació Secundària Obligatòria: Inglés, llengua, matemàtiques, història, música, etc. Existeixen 4 nivells, cadascun corresponent als 4 cursos que té aquest període escolar, i a mesura que vagis encertant les preguntes, aniràs pujant de nivell. Al final, realitzes un examen final en el qual es combinen les preguntes de tots els nivells que has superat. Vols saber si saps més que un nen de secundària? Comprova-ho amb aquesta aplicació.

MyABCKit

Aprendre idiomes és un dels desitjos i de les coses que més ens interessen per als nostres petits. Acadèmies d'anglès, classes extraescolars, llibres en anglès… però el que la majoria no sabem és que també existeixen aplicacions que ens ho posen molt fàcil per a aprendre idiomes. I MyABCkit és una d'elles. Aquesta plataforma t'ajuda a començar amb un idioma o millorés. A base de diversos jocs i exercicis d'escriptura. Aquesta startup, nascuda en 2016, dissenyada per pedagogs i educadors professionals, ha ajudat a més de cent mil nens a llegir i escriure en un altre idioma. És sens dubte una de les millors eines per a aprendre altres llengües.

Creatoverse

App dirigida als amants de la física. Tant per a petits com per a majors. Aquesta eina ens ajuda a entendre les bases fonamentals de la física. És una de les millors maneres per a comprendre com actua el que ens envolta en el nostre planeta i fomentar també la creativitat. A més, aquesta eina, disponible en Appstore, Google Play i Amazon, té el seu propi canal en Youtube perquè segueixis poder gaudint i aprenent d'aquest vessant de la ciència.

Khan Academy

La Khan Academy és una organització sense finalitats de lucre que té un objectiu clar: l'educació per a qualsevol persona, en qualsevol lloc. Aquesta eina ajuda els nens a fomentar l'atenció a la diversitat i a desenvolupar els seus coneixements al seu ritme. Gràcies als exercicis, creats per experts professors universitaris, els alumnes entenen i es diverteixen amb les matemàtiques i les ciències. Per a totes les edats, té més de 100.000 exercicis amb vídeos explicatius. Sens dubte, una aplicació amb la qual no t'avorriràs a l'estiu.

Aquestes són algunes dels aplicacions que mésagradin entre els estudiants més joves per a no deixar d'aprendre a l'estiu. Saps cap'd més? Quina és la que més t'interessa? Segueix-ens en el nostre blog i deixa la teva opinió.

Deixa els teus comentaris

termes i condicions.

Comentaris

  • No s'han trobar comentaris