6 eines per organitzar el calendari escolar

Estàs preparat per a la volta al col·le? Encara és ràpid per a parlar d'això, però bé és cert que l'estiu passa i setembre està molt a la vora. I per a professors, pares, mares i alumnes, toca ja començar a organitzar-se per a tornar a la rutina. Durant l'estiu, hem donat a conèixer algunes apps d'educació perquè els nens no perdin el ritme alhora que es diverteixen. També hem conegut als edutubers més rellevants del moment, i hem après i/o millorat amb els idiomes gràcies a noves i eficaces aplicacions que t'ajuden des de casa; En l'article d'avui, coneixerem 6 eines perquè t'organitzis en el pròxim calendari escolar.

Organitzar i establir un horari equilibrat és un dels reptes als quals s'enfronten els centres escolars i també les famílies. Saber a quina hora tenen els nostres fills les classes extraescolars, quant temps han de dedicar als deures, o com els professors han de preparar els horaris de classe, les tutories, guàrdies, etc. Sembla un repte difícil, però amb les eines que t'ensenyarem, te'l facilitarem. 



  1. Google Calendar 

  2. Agenda de l'estudiant

  3. Canva

  4. DocCF

  5. Doodle

  6. Any.do



Vols començar de la millor manera sabent que fer i sobretot quan? segueix-nos



Google Calendar



Està sent sens dubte una de les eines de més tendències per a aquest tipus d'objectius: organitzar-se. I encara que no estigui dirigit expressament per a nivells escolars, és una aplicació molt senzilla alhora que pràctica. Funciona en qualsevol plataforma. Google Calendar et dóna l'opció d'anotar els teus recordatoris, cites, i saber quan comença i quan acaba. Pots organitzar-ho de manera diària, setmanal i/o mensual, a més d'organitzar-ho també per colors. Oblida't de posar l'alarma en el mòbil. L'aplicació t'avisa a través d'una notificació perquè la teva organització sigui perfecta. Una eina essencial per a gestionar la vida escolar. Una altra dels avantatges que obté aquesta aplicació és que pots compartir les teves dades i anotacions amb altres persones, a més que també té l'opció que s'integra a la perfecció amb Gmail.



Agenda de l'estudiant



Aquesta eina desenvolupada per Andrea del Cine, estudiant, està pensada per a estudiants. Apta tan sols per a dispositius Android, aquesta aplicació administra tot el relacionat amb horaris i dates vinculades a la nostra labor escolar o acadèmica. A més pots integrar la informació que desitges o necessitis en relació a cada matèria. Aula, professors, exàmens, i fins i tot les faltes que portes poden ser carregades en aquesta aplicació. Vols saber com vas en Biologia o Història? També pots anotar cadascuna de les qualificacions. L'eina es pot organitzar en base cada trimestre que dura el curs. 



Canva


Malgrat que aquesta eina no estigui relacionada directament amb la gestió i organització d'un calendari escolar, també és de gran utilitat per a això. Canva és una eina de disseny molt fàcil de manejar en el que pots crear i dissenyar contingut web/ gràfic de tota mena. Ja pots realitzar un cartell o invitació per a la teva pròxima festa d'aniversari, com pots gestionar la part gràfica de les teves xarxes socials de manera senzilla i pràctica. Aquesta aplicació pots descarregar-te-la tant en Android com IOS, encara que els usuaris solen utilitzar-ho amb més freqüència a través de la seva computadora; Així i tot, aquesta eina també permet dissenyar calendaris de manera personalitzada i al teu gust. Si ets d'aquells que no els agraden les plantilles ja predissenyades, Canva és la teva eina. Gestiona i controla com vulguis el teu horari i calendari i dissenya-ho com a tu et ve de gust. 



DocCF


DocCF és una eina de gestió acadèmica i administrativa. Una eina senzilla, però alhora més complexa que les anteriors. Ja que amb ella podem dur a terme més de 60 procediments derivats sobre la base de la gestió íntegra de la vida acadèmica. Una dels avantatges que disposa aquesta eina, és que si tens qualsevol dubte, o bé no saps com funciona degudament una funció, tenen un equip d'atenció al client que estarà disposat a resoldre les teves qüestions. Ja sigui a través del xat web, o en plataformes com Skype, Facebook Messenger o WhatsApp; Amb aquest programa podràs organitzar els teus horaris de classe, assignar les teves qualificacions acadèmiques i saber com és el teu progrés acadèmic durant el curs. Encara que és una eina de pagament, és sens dubte una solució magnífica si el que desitges és tenir un control i una organització exhaustiva de la teva vida acadèmica.



Doodle


Doodle és sens dubte la millor manera d'organitzar les reunions ja siguin de treball o quedades amb amics. Amb un disseny senzill, net i ben definit, aquesta eina t'ajudarà a gestionar i que tinguis un millor control de les teves reunions. El que té de bo aquesta aplicació és que és totalment interactiva. Què vol dir amb interactiva? Que pots proposar una reunió, i aquesta s'enviarà als participants que hagis agregat. Ells confirmaràn o modificaran l'horari en funció de la seva disponibilitat. Quan tothom estigui d'acord, confirmaràs la reunió i la tindràs reservada. D'ús tant per a Android com per a IOS. Sens dubte una de les millors eines per a organitzar les teves reunions amb els companys de classe per a fer les tasques extraescolars. 



Any.do 


Any.do és una interessant aplicació per a configurar i estructurar el nostre calendari i escolar. Una dels principals avantatges a diferència de les altres aplicacions és que possibilita importar calendaris d'altres aplicacions com Google, o que t'agregui cites importants a través de la informació del teu compte de Facebook, com per exemple l'aniversari dels teus amics. També possibilita compartir aquestes dades amb altres persones per informar sobre recordatoris o canvis d'horaris en la vida extraescolar. I encara que pots utilitzar aquesta eina a través del mòbil, s'aconsella el seu ús a través de web, ja que el maneig és més pràctic i resulta més efectiu.



Aquestes són algunes de les eines que des d'ICONO volem facilitar-te perquè t'organitzis de la millor manera en el pròxim curs escolar. Ja siguis pare, mare, professor o alumne, totes i cadascuna d'aquestes aplicacions et resultaran molt efectives per a no perdre't cap esdeveniment i per a estar al dia de tot el que embolica la vida escolar. Et semblen útils aquestes eines? Ja les utilitzaves? Comparteix la teva opinió en el nostre blog, i doneu-nos a conèixer algunes eines més que us semblin útils per a l'organització en la teva vida diària.

Deixa els teus comentaris

termes i condicions.

Comentaris

  • No s'han trobar comentaris