5 Apps per a l'ajuda al medi ambient

En ICONO sempre hem volgut ensenyar-vos a través d'aquests articles a conèixer eines, aplicacions i metodologies de l'àmbit de l'educació i la integració amb la tecnologia. Saber quines són les últimes tendències en aquest sector, i obtenir coneixements sobre la digitalització a les aules.

En els últims post hem conegut quins seran els treballs del futur i quines habilitats es requeriran per a dedicar-se a això. També us hem donat una petita empenta perquè t'organitzis de la millor forma possible en el teu dia a dia amb la volta a la rutina després de l'estiu i l'entrada del nou curs escolar. I durant l'estiu, els més petits s'han pogut divertir amb aplicacions per no perdin el ritme d'aprenentatge i que millorin amb els idiomes.

En l'article d'avui, volem parlar sobre un aspecte que ens preocupa generalment a tots nosaltres. I no és un altre que la deterioració del nostre planeta i la greu situació que està sofrint la nostra terra i el medi ambient. Al llarg dels anys, hem pogut veure l'efecte del canvi climàtic, i com a espècies animals i vegetals han patit les tràgiques conseqüències d'aquest fet irrefutable. Som conscients de tot això, i volem impedir-ho. Cadascun de nosaltres podem tirar una mà i ajudar per a millorar el món on vivim.

Avui parlarem i us donarem a conèixer 6 aplicacions que us ajudaran a comprendre i saber com podem cuidar el medi ambient. Vols formar part d'això? acompanya'ns!

Aplicacions “verdes”

  1. Bert salva la Tierra 
  2. Loss of the Night
  3. Noise Watch
  4. Ecobochos
  5. El increíble chapuzón de Zoe

Bert salva la Tierra

Divertit i senzill joc que ajudarà els més petits a aprendre accions que serveixin per a protegir el planeta. Tancar l'aixeta i no malgastar aigua, apagar les llums quan no és necessari tenir-les enceses, i altres instruccions, que a través de gràfics i dibuixos d'animals, narren un missatge amb gran poder emocional i de convicció per als nens.

Disponible per a IOS

 

 

Loss of the Night

I encara que sembli un joc per a la videoconsola, aquesta aplicació va destinada cap a la reducció de la contaminació lumínica. Si vius en una gran ciutat, a ple cor dels principals carrers, resultarà gairebé impossible el poder contemplar les estrelles. La gran quantitat de llum que desprenen els edificis, els locals, i l'enllumenat públic, repercuteixen i provoquen aquesta contaminació. L'aplicació, analitza des del Smartphone la visibilitat de les estrelles de la teva ciutat, i per tant, la contaminació lumínica de la teva zona.

Disponible en IOS i Smartphone

Noise Watch Eye on Earth

És una nova plataforma geoespacial que permet desenvolupar i compartir informació mediambiental que té com a objectiu implicar governs i ciutadans en el compromís per la cura i respecte cap al medi ambient. Noise Watch, és una aplicació que s'ha llançat a través d'aquesta plataforma per a reduir la contaminació acústica. A través de les dades es pot conèixer quin nivell de contaminació de soroll té la teva ciutat. Si ets d'aquestes persones que detesta el soroll, podràs saber quines ciutats generen un major moviment i quals una menor tranquil·litat.

Disponible en IOS, Smartphone i Windows Phone

Ecobochos

T'agraden els jocs de preguntes i respostes? Perquè aquesta és la teva aplicació. Creat per la Fundació Renault, pots aprendre sobre diversos temes sobre l'aigua, la biodiversitat, el consum d'energia o la mobilitat. Aspectes molt importants i relacionats amb el medi ambient. Una app que ajuda a comprendre que implicació tenen aquests factors i com podem evitar la seva negativa repercussió amb petits gestos i accions en el dia a dia.

Disponible en Android

L'increïble capbussó de Zoe

Aquesta aplicació, està destinada exclusivament a nens de 7 a 11 anys. El seu protagonista és Cloe, una nena que a través d'una sèrie d'històries relacionades amb l'aigua, ens mostra les conseqüències d'un ús indegut d'aquest element, i com els més petits poden evitar que sigui malgastada. Aquesta app la va crear la Direcció General del Medi Ambient de la Comissió Europea.

Disponible en IOS

Aquestes són algunes de les aplicacions per a respectar al medi ambient. El planeta ens demana ajuda, i som conscients d'això. Qualsevol gest i acció és bona per a evitar la fi a la nostra llar; Esperem que us hagi semblat interessant aquest article. Coneixíeu ja alguna d'aquestes aplicacions? Comparteix la teva opinió a prop d'aquestes aplicacions i com ens ajuden a ser ecofriendly en el nostre blog.

Deixa els teus comentaris

termes i condicions.

Comentaris

  • No s'han trobar comentaris