6 apps per aprendre a mecanografiar

En la ja coneguda era digital hem après que la tecnologia i les eines que l'estenen són sens dubte un recurs fonamental en l'avanç de l'educació. En altres posts hem pogut veure aplicacions que poden ajudar-te a millorar el teu rendiment acadèmic a l'hora d'estudiar i tècniques eficients per a que no et despistis amb Internet; La situació mediambiental és sens dubte un tema de preocupació actual i amb el qual podem implicar-nos en la seva millora gràcies a aquestes aplicacions i programes. I hem après també que l'emoció i la integració dins d'una aula ocupen un lloc únic pel desenvolupament personal dels alumnes. 


En el post d'avui aprendrem 6 aplicacions i programes que ajudaran a estudiants i professors a escriure correctament amb l'ordinador. L'educació ha de ser un sector on la tecnologia i les TIC ocupin progressivament un espai imprescindible a les aules, ja que així s'aposta també per un avanç en la nostra societat.



Vols saber quines són aquestes aplicacions o jocs que t'ajudaran a mecanografiar correctament? Avanci.



  1. Nitre type

  2. Typing club

  3. Type Scout

  4. Velocidactil

  5. Mecanet

  6. Keybr


Nitre type



Com hem dit, jugar és una de les millors maneres d'aprendre. La ment aprèn de lo curiós i d'allò que ho fascina. I sens dubte Nitre Type és un joc que està pensant per a aprendre jugant. Aquest és un joc de carreres online en el qual no guanyarem a força d'esprémer al màxim el motor del nostre vehicle, sinó que haurem d'escriure a màxima velocitat el text que es presenta en pantalla, equivocant-nos el menys possible. Corre i vola escrivint per a millorar amb la teva mecanografia.


Typing club



Amb Typing club els estudiants no tan sols aprendran a utilitzar el teclat correctament sinó que també poden millorar els seus coneixements d'anglès. Una aplicació en anglès en el qual es mostraran uns quadres que donen accés a una lliçó. En finalitzar la lliçó on s'aprenen els coneixements bàsics per a l'aprenentatge de la meconografía, es suggereixen jocs i exercicis per a la seva pràctica. Cal estar atent a les lliçons per a després demostrar amb el teclat els coneixements adquirits.


Type Scout



Aprèn a mecanografiar amb el teu ordinador en el camp mateix. Diem en el camp per que aquesta aplicació et permet aprendre a escriure sense la necessitat d'una connexió online. Aquest joc tracta més que aprenguis correctament on has de situar degudament els dits per a la millora de la teva habilitat en el teclat. Es troben quatre modalitats diferents per a aprendre i practicar amb senzills jocs. Escriure textos complexos, combinar diverses tecles alhora sense mirar el teclat i altres tècniques que et convertiran amb tot un expert.

Velocidactil



Velocidactil es tracta d'un joc online que consisteix a escriure un text mentre un ninot amb forma de dinosaure va avançant. Avançarà segons els teus encerts, però si falles el panell es posarà en vermell perquè el corregeixis. Pots jugar prenent-te el teu temps i aprenent d'una manera més individualitzada o interactuar amb altres usuaris per a comprovar com és el teu nivell, i si has de dedicar-li més temps per a continuar progressant. Aquest joc et dóna l'opció de registrar les partides perquè vegis amb el temps el teu avanç en l'escriptura.

Mecanet



Mecanet és un programa que conjumina 20 lliçons que van incrementat de dificultat cada vegada que progresses amb cadascuna d'elles. És un programa online que compta amb jocs interactius però també disposa d'exàmens cronometrats per a mesurar el progrés i velocitat d'escriptura dels usuaris. La interfaç del programa mostra en diverses pantalles: la lliçó que s'imparteix, les tecles que has de teclejar quan inicies l'activitat i les lletres que corresponen a cada dit. 


Keybr



Si vols anar directament el gra i el que vols és aprendre de manera ràpida i pràctica, Keybr és una web d'allò més simple que t'ajuda a escriure de la manera més eficient en els nostres teclats. No té tutorials ni programes d'ajuda dins de la interfície que et guiïn. La web es limita a mostrar una successió de combinacions de lletres que l'usuari haurà d'anar escrivint a la major velocitat possible. I cada vegada que avanços el programa anirà dificultant l'activitat i més difícil serà escriure sense fallar. Els creadors creuen que aquesta és una de les millors tècniques per a progressar en el maneig de la mecanografia. 


Aquestes són algunes aplicacions que volem mostrar-te perquè iniciïs la teva marxa a mecanografiar degudament. Aquesta activitat avui dia resulta vital per a estalviar temps en estudi i treball, ja que com sabem i hem dit, l'era digital implica cada vegada més fer les tasques a través d'ordinadors i tablets. Esperem que aquestes aplicacions i jocs et siguin útils. Coneixies ja algun d'aquests jocs? Dóna'ns la teva opinió en el nostre blog i segueix totes les novetats del món TIC en l'educació.

Deixa els teus comentaris

termes i condicions.

Comentaris

  • No s'han trobar comentaris