Ajornament de la celebració del I Congrés d'Educació de Menorca

En una reunió del comitè organitzador del Ier Congrés d'Educació celebrat avui dijous i seguint els consells i recomanacions de les autoritats sanitàries, s’ha acordat ajornar la celebració del congrés prevista pels dies 27 i 28 de març a la Sala Multifuncional d'Es Mercadal.

Des de l'organització prioritzem la seguretat dels assistents i, veient l'evolució de la situació mèdica, considerem que seria imprudent mantenir la data inicial. Per tant, creiem que com a organització hem d'exercir aquest acte de responsabilitat i creiem que no té sentit mantenir-ho en un context com l’actual.

Tot i moure un nombre menor a les 1000 persones inscrites, el moment actual de contenció de la pandèmia del coronavirus, ens dóna arguments per aplaçar la data al primer trimestre del curs vinent i garantir així que res enterboleixi el que volem que sigui un gran esdeveniment per a tots vosaltres, que ens feia especial il·lusió.

Un cop s’hagi normalitzat la situació, des de la organització us farem saber quina data serà la més adient, mantenint format i ponents com havíem previst. En aquest sentit, si voleu que us sigui retornat el pagament de la vostra inscripció, només cal que ens envieu un correu electrònic a info@congreseducaciomenorca.com

Deixa els teus comentaris

termes i condicions.

Comentaris

  • No s'han trobar comentaris