“Sempre dóna més del que esperen de tu”-Larry Page, cofundador de Google-

Des dels nostres inicis, ICONO ha volgut anar més enllà en el sector educatiu, sent conscients que és una de les àrees fonamentals que conforma el desenvolupament d'un país.

Hem anat instaurat eines amb la finalitat que el sistema educatiu s'adapti als avanços tecnològics presents ja en la nostra societat.

Creiem que la tecnologia i l'educació han d'anar de la mà, i les claus perquè aquest tàndem funcioni es basen en la formació docent i creació de noves experiències d'aprenentatge per l’alumnat. 

Creixem i continuem fent-ho amb la intenció de crear a les aules una atmosfera de dinamisme, interactivitat i creativitat per així optimitzar el progrés educatiu tant per a alumnes com per a professors. 

El nostre treball i evolució, s'ha pogut dur a terme gràcies a tots aquests professionals, entitats i institucions que han confiat en els nostres serveis i han apostat per l’avenç en l'educació.

“La tecnologia sola no millorarà l'educació, però pot ser una part important de la solució”. SundarPichai, Director general de Google.

Durant més de 17 anys hem treballat dia rere dia per a aconseguir una proposta global de valor en solucions educatives, i a dia d’avui podem estar orgullosos del llarg trajecte recorregut fins ara.

Des de que vàrem començar amb el muntatge i la implantació de les aules digitals, formant als docents i assessorant als centres en l'estructuració de xarxes de comunicació, servidors, puppet, etc...  fins a dia d'avui quan pràcticament tot es basa en Cloud (el núvol), hem viscut un progrés espectacular. La introducció de nous reptes, noves formes d’aprenentatge, metodologies i tecnologia ha fet possible el creixement d'ICONO al costat dels centres educatius que s'han desenvolupat i confiat en nosaltres.

Finalment, des de Califòrnia, Google ens ha nomenat com un dels seus partners en el programa Google For Education. Un autèntic honor per a tots nosaltres, perquè sentim reconeguda la nostra feina i reflexa l'ambició de poder millorar la societat educativa del nostre entorn.     

“El talent guanya partits, però el treball en equip i la intel·ligència guanya campionats.” Michael Jordan.

En el nostre blog ja hem parlat en diverses ocasions de com Google té un gran protagonisme en l'evolució del sistema educatiu. Ara formem part del seu projecte, que com nosaltres,  persegueix el repte d'unir tecnologia i educació. La seva nominació ens fa estar molt orgullosos, perquè ens situa a l'altura d'empreses com: Ieducando, Xenon, Cloudalia, FDOS, o Grup Solutia, reconegudes a nivell nacional i internacional. Sent així ICONO el primer i únic partner oficial a les Illes Balears i el sisè al país. 

Com deia Larry Page, cofundador de Google, i com titulem aquest article; continuarem treballant i donant el millor de nosaltres mateixos, amb la intenció de sobrepassar les expectatives de les entitats, institucions i empreses que confien en nosaltres, per a què la tecnologia sigui un eix clau pel canvi metodològic dins l’aula i que aquesta esdevingui un espai de diversió, interactivitat, dinamisme i aprenentatge. 

Esperem que aquest només sigui l'inici de grans projectes i que puguem estar a l'altura de nous reptes de futur. Aquest reconeixement ens fa créixer com a empresa, però també com a persones per a seguir amb el nostre objectiu principal: L'aplicació de la tecnologia per al desenvolupament educatiu.

Deixa els teus comentaris

termes i condicions.

Comentaris

  • No s'han trobar comentaris