6 Eines Google per l'educació

Saps quals són algunes de les eines més importants de Google per a l'educació? Com a pare, mare, educador o amant de la tecnologia, conèixer les noves eines de l'educació ha de ser gairebé un deure. I En ICONO, volem estar presents i ajudar-te en aquesta qüestió perquè coneguis les eines més beneficioses per a l'aprenentatge dels alumnes.

A ICONO, sempre volem estar presents en l'evolució tecnològica, que implica un avanç en l'àrea de l'educació social. És algo que esdevé en el present i que ja estem fent en diverses localitats. En IES Manacor (Mallorca), IES Maria Àngels Cardona (Menorca) i CEIP Santa Gertrudis (Eivissa) són ja còmplices i partícips de la inclusió de noves estratègies i eines TIC en l'aprenentatge.

En aquest post parlarem d'un dels gegants tecnològics que actualment està apostant per la millora en l'educació: Google, pel qual també som partner oficial a les illes balears. Google Chrome, el seu navegador web, és sens dubte el número 1, i compta amb importants extensions i eines per a l'educació. Vols descobrir quins són? 

En aquest post descobriràs 6 eines de Google que t'ajudaran a millorar en les teves classes i estudi

1. Lucidchart Diagram

2. Google Academic

3. Save the Pocket 

4. Human 3.0 

5. TabCloud

6. Academic Earth 

Vols aprendre de manera senzilla i divertida? No et quedis enrere.

Crea mapes mentals 

Lucidchart Diagram és una eina que t'ajuda a aprendre i millorar sobre tècniques d'estudi. Permet crear mapes mentals, diagrames i infografies entre altres. Compara els teus diagrames amb la dels teus amics i comparteix els teus comentaris en temps real. Empreses com Netlflix, la NASA, Comcast i Xerox trien aquesta eina per a crear els seus diagrames professionals en el desenvolupament d'una idea.



Informació d'alt nivell 

En aquesta època, gairebé tota la informació que volem la busquem per Internet. Però és cert que no sempre, tots els textos que busquem són útils per als nostres treballs, recerques i tasques. Google Acadèmic és una eina que localitza informació publicada per experts acadèmics. El que farà més fàcil la teva cerca i el més important, que sigui amb fonts de millor qualitat.

Guarda el teu contingut

 Save the pocket és una eina que et permet guardar tota la teva informació en un mateix lloc. Moltes vegades ens passa que quan estem iniciant una cerca d'informació a través d'internet, trobem molta informació que ens és útil i que al final tinguem tant contingut que es genera un desordre i descontrol al no saber guardar cadascuna de les coses que has trobat. Aquesta extensió et permetrà guardar vídeos, imatges, text, etc, en un únic lloc perquè ho tinguis tot més controlat.



Descobreix el cos humà 

 

Denominada com “El Google Earth del cos humà”, Human 3.0 és una extensió de Google que permet recórrer músculs, ossos, òrgans i qualsevol component del cos humà a través d'una imatge interdimensional. Descobreix tot sobre el teu cos i aprèn com mai a través d'aquesta interactiva, pràctica i divertida eina. 

Massa pestanyes obertes?  

És freqüent que en iniciar una cerca d'informació sobre algun tema a Internet, s'acumulin les pestanyes en el teu navegador. Alguna cosa que a vegades resulta incòmode per a l'usuari. TabCloud és una extensió que permet guardar en un sol click una sèrie completa de pestanyes, i les puguis classificar perquè les tinguis controlades quan vulguis reprendre la cerca d'informació. 

Aprèn dels millors 

Oi que estaria bé una eina que et pogués donar accés gratuït a vídeos i classes publicades per les millors universitats del món? Ara és possible gràcies a Academic Earth. Una eina en la qual podràs trobar informació molt valuosa per professionals acadèmics d'alt prestigi a nivell internacional. 

En aquest article hem pogut veure 6 eines de Google que ajuden a millorar les teves tècniques d'estudi i a aprendre d'una manera més senzilla i també divertida. En ICONO sempre volem introduir aplicacions i estratègies que ajudin a generar una educació de millor qualitat per a treballar a l'aula. Quines són les eines que més t'han fascinat? Sabries dir-nos d'alguna eina més que t'hagi ajudat? Comparteix-ho amb nosaltres en el nostre blog.

Deixa els teus comentaris

termes i condicions.

Comentaris

  • No s'han trobar comentaris