Mesures extraordinàries amb motiu de les restriccions pel COVID-19

Seguint les instruccions del Reial Decret del 14 de març en relació a la crisis sanitaria provocada pel COVID-19, el nostre establiment com a empresa tecnològica, romandrà oberta però seguint les següents restriccions i mesures de prevenció.

Botiga comercial: Recordem que estem amb una situació excepcional i hem de garantir la seguretat tant del personal com del clients. Només hi podrà haver un client dins la botiga i s’han de respectar les mesures higièniques i la distància de seguretat establertes pel Govern Central. Romandrà oberta només per abastir productes necessaris destinats a poder desenvolupar tasques relacionades amb la feina i amb els estudis. Demanem als usuaris que siguin responsables i solidaris amb la resta de la comunitat.

Atenció d’incidències: Es prioritzaran les incidències urgents vinculades amb el correcte funcionament de les empreses que el BOE considera que poden seguir desenvolupant la seva tasca professional. Aquestes incidències en la mesura del possible s'intentaran resoldre per via telemàtica, amb els mitjans que estan disponibles. Seran els tècnics de l’empresa els qui valoraran un possible desplaçament com a cas excepcional.

Volem fer una especial menció a l’assistència que desenvolupem als Centres Educatius, en la mesura del possible intentarem seguir donant suport a les seves necessitats i dubtes, en aquesta complicada situació, on les eines tecnològiques semblen ser un dels nostre aliats. Qualsevol incidència o petició de suport us demanem que ho faceu a través del telèfon general 971379088 o amb correu icono@icono.cat. Farem un anàlisis de cada cas per tal de poder donar el millor suport.

El nostre horari d’atenció seguirà sent el mateix.

Agraïm la vostra confiança i comprensió i vos demanem el màxim de respecte i comprensió amb aquesta situació nova per a tothom.

Atentament tot l’equip d’icono.

Deixa els teus comentaris

termes i condicions.

Comentaris

  • No s'han trobar comentaris