Pere Pons

(CEO)

Enginyer Informàtic, amb 14 anys d'experiència, on els darrers 5 s'ha especialitzat en implantar i desenvolupar informàtica al món educatiu. Persona inquieta i dinàmica, sempre a la recerca i innovació de nous productes i serveis per a poder ser implantats als centres.

Víctor De Haro

(Tècnic)

Tècnic amb 12 anys d'experiència. Treballador infatigable i persona altament capacitada en implantació de nous sistemes, tècnic en xarxes i especialista en sistemes WiFi, plataformes de gestió i control remots.

Rafel Grandio

(Tècnic)

Enginyer Informàtic. Tècnic d'àrea, ens ajuda en tot el procés evolutiu cap a les competències digitals. Persona molt professional, que s'adapta a les necessitats de cada centre.

 

Julio Alonso

(Tècnic)

Tècnic de sistemes amb àmplia experiència en gestió e implementació d'infrastructures informàtiques.

 

 

Santi Gomila

(Gestor i educador)

Enginyer Tècnic en Explotacions Agrícoles amb 25 anys d'experiència en el món educatiu.  Apassionat de l'era digital i relacionat amb les TIC als centres escolars des de fa anys ajuda a la implantació de les eines digitals a les escoles.  Persona dinàmica, professional i en constant procés d'aprenentatge.

 

Aleix

(Administració)

 Estudiant de Marketing i Investigació de mercats amb dos anys d’estudis cursats de Disseny i Gestió de la imatge. Aquest coneixement i el fort interès per les noves tecnologies, el disseny i l’era digital,  l’ajuden a ser un treballador amb un potencial i ganes d’aprenentatges molt grans.

Marielisa

(Diplomada)

Diplomada en turisme i Màster en Administració i dirección d'empresas.

Aina Mayans

(Assessora Educativa)

Pedagoga i Dissenyadora Tecno-Pedagògica amb un gran bagatge en el desenvolupament de formacions per entitats de caràcter social i consultoria de formació a escoles i empreses. Amb moltes inquietuds en els camps educatiu i tecnològic.

Adriana Hincapié

(Asessora educativa)

Llicenciada en humanitats en Llengua Castellana. Màster en Educació, TIC i en Entorns Virtuals d'Aprenentatge. Amb més de 15 anys d'experiència com a formadora en diverses modalitats educatives. Amant de les noves tecnologies a l'aula.

 

 

Tomas

(Tècnic)

Tècnic informàtic, format en IES Francesc de Borja Moll en el CFGM d'Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes i Auxiliar Administratiu, format en IES Francesc de Borja Moll en el CFGM Auxiliar Administratiu

Kevin

(Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes)

Tècnic Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Web amb 3 anys d'experiència en Desenvolupament web i 6 anys d'experiència com a Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes. Amant de les noves tecnologies i que es troba en continu aprenentatge.

Javier

(Tècnic)

Tècnic informàtic, format a IES Emili Darder al CFGM Sistemes microinformàtics i xarxes. Apassionat de les noves tecnologies. Estudiant de grau superior d'administració de sistemes informàtics i xarxes

Xesc Mut

(Tècnic)

Estudiant d'Enginyeria Telemàtica i d'Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa en modalitat dual, apassionat de les noves tecnologies i del món que les enrevolta.

 

 

Karla

(Administratiu)

Estudiant d'Administració i Direcció d'Empreses formada a l'IES Pasqual Calbó i Caldés en el CFGS Administració i Finances i que a més compta amb experiència de caràcter administratiu i atenció al client.

 

 

Carlos

(Tècnic)

Enginyer informàtic per la Universitat de Barcelona i tècnic superior en administració de sistemes informàtics en xarxa. Amb àmplia experiència en muntatges, manteniment, reparació d’equipament tecnològic i d’assistència in situ. Persona pacient que ajuda i assessora en les necessitats educatives,particulars i empresarials de cada cas.