Samsung School

Una solució dinàmica centrada en l'aprenentatge diari dels estudiants per a que obtinguin els millors resultats.

Solució integral educativa que ajuda a la innovació de les eines d'enseyament dels professors. Dissenyada per ajudar als professors a motivar als alumnes en l'expèriencia de l'aprenentatge.

Samsung School

Manejable

Otorga el control de l'aula digital als professors
Gestió de dispositius dels alumnes
Control dels dispositius dels alumnes

Els professors activen aplicacions i contingut en els dispositius de l'aula. Controlen l'ús compratit de missatges dels alumnes, atorgant-los un màxim control de l'aula.

Monitorització de pantalles
Monitorizació de pantalles

Aquesta funció permet als professors supervisar les activitats dels alumnes a la classe i proporcionar un seguiment individual acord al nivell de comprensió del alumne. Permet als professors fer un seguiment remot del progrés individual dels alumnes i dedicar una atenció personalitzada de manera ràpida i interactiva.

Barra d'eines
Barra d'eines de la lliçó

Aquesta barra d'eines, permet als professors utilitzar diverses fonts, incloent contingut web i aplicacions educatives, d'un mode més ràpid i senzill. Els professors poden escriure sobre qualsevol contingut que es mostri per pantalla, compartir pantalles amb els alumnes i supervisar o bloquejar les pantalles per aconseguir una major atenció.

Col·laboració

Discussió en grupo
Debat en grup

Aquesta funció utlitza pantalles compartides per a que fins a sis participants puguin escriure a les pantalles alhora. La col·laboració en temps real durant una lliçó ajuda als alumnes a participar de forma activa en els debats.

Canvas complementari
Seccions complementàries

Divideix una imatge en diverses seccions i permet que cada membre del grup completi una part individualment. Al utilitzar aquesta funció, es pot designar un líder de grup que combini cada secció i enviï la tasca complerta al professor.

Treball en grup
Treball en grup

El líder de l'equip assigna a cada membre una part de la tasca per a completar amb les plantilles predissenyadas a les seves tabletes. Es poden combinar les seccions completades en un únic document i enviar-lo al professor.

Participació

Compartir pantalla
Compartir pantalla

Convertir la classe en un entorn dinàmic i interactu que permeti a professores i alumnes compartir continguts dels seus dispositius amb aquesta funció. Mitjançant la compartició de pantalla, un alumne o el profesor poden escriure sobre les pantalles compartides i així augmentar la participació de la classe.

Examens i valoració
Examens i valoració

Els professors poden avaluar diàriament el progrés en l'adquisició de coneixements, estimular la interacció i augmentar l'interés dels seus alumnes mitjançant qüestionaris i enquestes. Amb plantilles de fàcil ús, el professor té la capacitat de crear a mida els materials d'aprenentatge que més convenguin a les necessitats dels alumnes, per arribar a assolir els objectius plantejats.

Capacitat d'escriptura digital
Capacitat d'escriptura integrada

Augmenta la participació i la creativitat dels seus alumnes animant-los a escriure, dibuixar i interactuar amb els continguts educatius mitjançant S Pen i S Note. Els alumnes poden desar notes per a consultar-les en un futur; ja no serà necessari prendre notes a paper.